Velkommen

Kristiansand Dyreklinikk AS har 3 klinikker og tilbyr veterinærtjenester til hund og katt og andre kjæledyr.

Hovedklinikken er lokalisert sentralt i Kristiansand sentrum på Lundsiden ved Otra. Lokaliteten har vært her siden 1990 og vi har stadig bygget mer kompetanse i form av kunnskap og erfaring med å bruke ultralyd, røntgen,  CT og andre diagnostiske hjelpemidler for å hjelpe dyrene med å stille en diagnose.

Kristiansand Dyreklinikk AS er  nærbutikken for det enkle og hverdagslige tingene.

» Dyreklinikken på Lund, vi hjelper din katt og din hund»

Søgne Dyreklinikk AS har vært lokalisert i Søgne siden 2006 og flyttet i nye lokaler på 287 m2 høsten 2016.

Evje Dyreklinikk AS er på Evje sentrum.

Samtidig har vi henvisning daglig på operasjoner og utredninger fra hele Sørlandet mer avansert kirurgi og diagnostikk. Vi er for tiden til sammen 5  veterinærer, dyrepleiere og annet personale som står klar til disposisjon for dyrene og deres eiere.  Bjørn Tore Anderssen utdannet  i 1987 står for mye av ortopedidelen og  vi bruker daglig  CT / røntgen / blodlab og artroskopi for å komme nærmeste mulig en god løsning på  behandling  av halte hunder inklusiv ryggproblemer.

I Søgne er det ny avdeling med 286 m2 med røntgen, ultralyd, operasjonssal og stor butikk på Rådhusveien 51 i sentrum av Søgne. Veterinær Siv Finstad, klinikkassistent Elisabeth Mortensen og dyrepleier Renate Nymoen møter dere her.

På Evje Dyreklinikk treffer man veterinær Dag Sitje og klinikkassistent Charlotte Ljosdal.

Vår klinikk i Kristiansand er den eneste på Sørlandet med CT.